324379001

ZEYBEK BAŞKAN´DAN OYUNCAK KAMPANYASINA DESTEK

ZEYBEK BAŞKAN´DAN OYUNCAK KAMPANYASINA DESTEK

ZEYBEK BAŞKAN´DAN OYUNCAK KAMPANYASINA DESTEK

ZEYBEK BAŞKAN'DAN OYUNCAK KAMPANYASINA DESTEK

'HER OYUNCAK MUTLU BİR ÇOCUK'

        Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, üyesi olduğu Ege Tiyatrolar Birliği ile birlikte çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te kampanyaya destek çıktı.

Ege Tiyatrolar Birliği ile Belediyemiz Şehir Tiyatrosu iş birliğinde çocuklar için oyuncak, kırtasiye malzemeleri, çocuk hijyen malzemelerini kapsayan yardım kampanyası başlatıldı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'te depremzede çocukların gelişimini desteklemek ve yüzlerini güldürmek amaçlı yapılan kampanyaya ilişkin son durumu yerinde inceledi. Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ile birlikte Belediye Şehir Tiyatrosu’nu ziyaret eden Başkanımız, Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas ve mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Devam eden kampanya hakkında bilgiler alarak hemşehrilerimize çağrıda bulundu. Bağış için gelen yardımseverler ile görüştü. Ayrıca kampanyaya da katkı sağlayan Başkanımız, depremden etkilenen bölgelerde ‘çocuklarımız önceliğimizdir’ diyerek bağışta bulundu.

YARDIMLAR 23 ŞUBAT'A KADAR TOPLANACAK

Kampanya 23 Şubat’a kadar sürecek. Toplanan yardımlar ve tiyatro ekibimiz 27 Şubat’ta Hatay’a gidecek. Depremden etkilenen illeri belirli periyotlar halinde ziyaret edecek olan ekibimiz tüm afetzede çocuklara ulaşarak, kişisel ve psikolojik gelişimi desteleyecek aktiviteler yapacak. Ayrıca toplanan yardımlar da çocuklarımıza ve ailelerine teslim edilecek.

YARDIMLAR BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU SALONUNDA TOPLANIYOR

'Her Oyuncak Mutlu Bir Çocuk' sloganı ile depremzede çocuklar için başlayan kampanya kapsamında KULLANILMAMIŞ temiz durumdaki oyuncaklar, boyama kalemleri, atkı bere, çorap, oyun hamuru, resim defteri, top, balon, çocuk diş macunu, diş fırçası, oyun hamuru gibi materyaller Belediye Şehir Tiyatrosu binamıza (Eski Ram Salonu) teslim ediliyor.

KAMPANYA ARDINDAN İLK DURAK HATAY OLACAK

Deprem illerini dolaşıp çadır/ konteyner kentlere gidecek ekibimiz çocuklarla buluşacak. Tiyatro ekibimizin ilk durağı Hatay olacak. Oyuncakları ve hediyeleri dağıtacak, resimler kuklalar yaparak oyunlar oynayacak. Mini tiyatro gösterilerinin de olacağı program dâhilinde çadırlarda ya da konteynerler de yaşayan tüm çocuklara moral olunması amaçlanıyor.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu